БЕР
Четвер
28
20:58

​Житомирські нацгвардійці, поліцейські конвойної служби та працівники судової охорони провели спільні навчання

На території Житомирського апеляційного суду та обмінного пункту станції Житомир відбулися тактико-спеціальні навчання. Участь у тренуванні взяли гвардійці військової частини 3047 Північного об’єднання Національної гвардії України, поліцейські роти конвойної служби ГУНП та працівники служби судової охорони.

Навчання охоплювало в себе дії особового складу під час конвоювання обвинувачених та засуджених осіб у судових установах та на обмінному пункті, під час виникнення надзвичайних подій.


Також відпрацьовувалися алгоритми дій щодо охорони підсудних у залі судових засідань та порядку дій при ускладненні обстановки та порушень публічного порядку.

"Ми не можемо передбачити всіх нюансів, які можуть статися під час несення служби. Проте такі спільні навчання допомагають виробити чіткість дій та відпрацювати практичні навички задля запобігання надзвичайних подій під час конвоювання підсудних",- зазначив заступник командира частини зі служби майор Ігор Плєвако.


Увесь процес відбувався в умовах, наближених до реальних. А по завершенню учасники обговорили аспекти своєї роботи у взаємодії між підрозділами та варіанти вирішення можливих нестандартних ситуацій під час виконання службових завдань.

Теги: фото

Сторінки:
Нагору