КВІ
Вівторок
16
23:03

​Житомирські платники податків відтепер отримують адміністративні послуги в оновленому та модернізованому ЦОПі

Оновлений та модернізований Центр обслуговування платників Житомирської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області офіційно розпочав роботу. Звісно, послуги платникам податків Житомирської територіальної громади тут надавали безперервно. Однак, у зв’язку із завершенням усіх ремонтних робіт та облаштуванням робочих місць, Центр обслуговування платників було відкрито офіційно.

Завітали на відкриття ЦОПу голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, заступник голови ОДА Олександр Федько, перший заступник Житомирського міського голови Світлана Ольшанська та очільник Територіального відділення Асоціації платників податків у Житомирській області Геннадій Карпінський. Головне управління ДПС у Житомирській області представляли в.о. начальника Ірина Ємельянова, заступники начальника Марія Кисельова та Ігор Завгородній. Екскурсію по оновленому приміщенню провів начальник Житомирської державної податкової інспекції Святослав Максимчук.


Центр обслуговування платників Житомирської ДПІ створений з метою забезпечення зручних та комфортних умов для отримання послуг і сервісів громадянами, самозайнятими та юридичними особами, підвищення ефективності та оптимізації умов роботи.


Модернізація ЦОПу стала можлива за підтримки Житомирської міської ради, яка спрямувала 3 мільйони гривень на проведення ремонтних робіт, оновлення комп’ютерної та копіювальної техніки, придбання нових меблів, встановлення системи «Електронна черга», облаштування дитячого куточку.


«Питання ефективності та якості обслуговування платників податків – це один з основних пріоритетів діяльності органів податкової служби України, який визначає принципово новий – партнерський рівень відносин з суб’єктами господарювання. Протягом 2021 року ЦОПом Житомирської ДПІ надано майже 47 тисяч адміністративних послуг. У цілому 20 працівників Центру обслуговування платників надають 77 видів адміністративних послуг. Також платник, за потреби, може отримати консультацію фахівця певного структурного підрозділу щодо питання, з яким звернувся», – наголосила в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Ірина Ємельянова.


Безсумнівно, це новий крок, новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів.

Вчора

Сторінки:
Нагору