БЕР
П'ятниця
29
02:37

Житомирські поліцейські викрили крадійку

​Оперативники карного розшуку встановили особу жінки, причетної до крадіжки мобільного телефону у продавчині місцевого магазину. Нині триває досудове розслідування.

Повідомлення про правопорушення надійшло до поліції 31 жовтня. Тоді 23-річна продавець крамниці повідомила, що в обідню пору у неї зник мобільний телефон. Жінка необачно залишила ґаджет, вартістю понад 3 тисячі гривень, на прилавку, чим і скористався зловмисник.


У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення злодіяння причетна 22-річна раніше судима за майнові злочини житомирянка. 8 листопада оперативники розшукали жінку, у скоєному вона зізналась.


Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) КК України, триває подальше з’ясування всіх обставин події. За чинним законодавством злодіяння може обернутися для жінки штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.


Поліцейські застерігають працівників торгівельних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору