БЕР
Вівторок
19
07:05

​Житомирські рятувальники взяли участь у спільних комісійних обстеженнях навчально-виховних закладів області

Фахівці Управління ДСНС Житомирщини проводять комплекс організаційних та практичних заходів, спрямованих на забезпечення та приведення у належний протипожежний стан навчальних закладів області перед початком нового навчального року.

Зокрема, у період з 10 по 12 серпня працівниками ДСНС Попільнянського районного сектору взято участь у спільних комісійних обстеженнях 19 навчально-виховних закладів району – 8 дитсадків та 11 шкіл. До складу зазначеної комісії входять представники відділу освіти Попільнянської селищної ради, районної ланки Держпродспожвислужби та фахівці ДСНС.

З боку рятувальників особлива увага приділялася забезпеченню приміщень первинними засобами пожежогасіння, функціонуванню систем протипожежного захисту та справності протипожежного водопостачання, наявності вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, інструкцій з питань пожежної безпеки, планів евакуації, проходження керівниками навчання з питань пожежної безпеки тощо.


Під час зазначених заходів із керівниками та викладачами навчальних закладів інспектори ДСНС провели відповідні інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки та дій при виникнення пожежі. Крім того, вони наголосили на необхідності проведення серед учнів та вихованців дошкільних навчальних закладів відповідної інформаційно-роз’яснювальної роботи.

Спільні комісійні обстеження об’єктів освіти щодо готовності до нового навчального року наразі тривають по всій області.

Вчора

Сторінки:
Нагору