БЕР
П'ятниця
29
14:31

​Житомирські вогнеборці ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння

26 травня о 12:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в с. Левків Житомирського району. Про це рятувальників сповістили сусіди господині будівлі, які побачили палаючий дах.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику було встановлено, що горить сарай площею 40 кв. м. Полум’я вже перекинулось на дім, збудований в кількох метрах від осередку займання. Через суху та вітряну погоду вогонь швидко розповсюджувався. Крім того, на горищі оселі зберігалося сіно, що збільшувало пожежне навантаження.

Силами бійців ДСНС о 13:09 пожежу вдалося локалізувати, а о 14:35 ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити сарай та покрівлю житлового будинку. Рятувальники не допустили повного знищення оселі.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 9 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях. Попередньо встановлено, що до пожежі призвело коротке замкнення електромережі. Усі остаточні обставини наразі встановлюють фахівці.

Сторінки:
Нагору