БЕР
П'ятниця
29
10:09

​Житомирський район попрощався з двома Захисниками, які загинули на війні

Нестерпно боляче, коли одна трагічна мить перекреслює плани, мрії і сподівання.

Житомирський район вкотре оплакує своїх синів, які без вагань стали на захист рідної землі і боронили її до останнього подиху.


- Сьогодні Коростишів попрощався з 44-річним Валентином МАРЧУКОМ. 25 липня військовослужбовець помер від отриманих під час бою напередодні поранень. Справжній патріот, Валентинзалишився вірним військовому обов’язку і Україні, мужньо захищаючи її від рашистської навали.

- Учора за всіма християнськими канонами та з військовими почестямиостанньою земною дорогою Житомир провів 40-річного військовослужбовця Ігоря ДРОЗДОВА. Чоловік загинув 25 липня в Херсонській області у бою поблизу села Білогорівка. У ньогозалишилися мама, сестра, дружина та двоє синів.


«Житомирська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття та розділяє біль непоправних втрат разом з рідними, близькими та бойовими побратимами полеглих Воїнів.


Герої не вмирають, вони просто покидають землю, щоб оберігати Україну й кожного з нас на небесах… Світла і вічна їм пам’ять!», - йдеться в офіційному повідомленні Житомирської РДА.

Вчора

Сторінки:
Нагору