КВІ
П'ятниця
19
09:57

​Житомирському ФК «Полісся» не вдалося перемогти херсонський «Кристал» – нічия 1:1

26 березня у Житомирі футбольному клубу "Полісся" не вдалося перемогти херсонський "Кристал" – гра завершилася внічию з рахунком 1:1. Матч вперше за 16 років провели на центральному стадіоні області "Полісся".

ФК "Полісся" вдалося першому відкрити рахунок на 9 хвилині гри. М'яч у ворота херсонської команди забив Євгеній Шевченко. У відповідь "Кристал" почав активно атакувати ворота "Полісся".


В наступному епізоді гри житомиряни порушили правила у власному штрафному майданчику, тому херсонці з пенальті змогли зрівняли рахунок. В результаті матч завершився з рахунком 1:1.


"Ми налаштовувалися тільки на перемогу, – розповідає гравець ФК "Полісся" Євгеній Шевченко. – Хотіли виграти, всі старалися, але нам сьогодні трішки не везе. Я впевнений, що у подальших іграх будемо перемагати і радувати вболівальників".


Гравець ФК "Кристал" Євгеній Кателін каже, що результатом гри команда лишилася задоволеною.


"Це напевно добрий результат, – каже Євгеній. – Ми намагалися використати свої моменти, могли вирвати перемогу і це було б взагалі добре".


Матч відбувся без глядачів. Фанати ФК "Полісся" вболівали за парканом і вигуками підтримували свою команду. На грі були присутні в минулому гравці київського "Динамо", учасники чемпіонатів світу та Європи Анатолій Дем'яненко та Олег Протасов.


Нагадаємо, що ремонтні роботи на стадіоні "Полісся" ще не завершені. За словами голови облдержадміністрації Віталія Бунечка, необхідно провести реконструкцію тенісних кортів та прилеглої території.


"На око ми прикидали, що нам ще треба від 70 до 100 мільйонів гривень. Ніяких додаткових документів, більше коштів ніхто витрачати не буде", – розповів Бунечко.


Наступну гру на своєму полі ФК "Полісся" зіграє 5 квітня з харківським "Металістом 1925".

Вчора

Сторінки:
Нагору