КВІ
Субота
20
06:32

​Злодій з Донеччини пограбував магазин в Житомирській області

34-річний уродженець Донеччини обґрунтовано підозрюється у відкритому заволодінні товаром із сільського магазина в Андрушівському районі. Чоловіка одразу після вчиненого злочину затримали місцеві поліцейські. Нині він знаходиться під вартою. Досудове розслідування триває.

Днями до Андрушівського відділення поліції звернулася 51-річна підприємиця, жителька селища Червоного, із повідомленням про пограбування.


Поліцейським жінка розповіла, що півгодини тому до її магазина зайшов якийсь чоловік і, погрожуючи фізичною розправою та металевою палицею, що тримав у руках, витребував пляшку горілки та дві пачки цигарок. Після отримання товару від наполоханої жінки зухвалець поспішив залишити сільмаг.


За описаними заявницею прикметами правоохоронці визначили коло осіб, які могли бути причетними до вказаного злочину. А відтак провели необхідні першочергові заходи з їх перевірки. Винуватця викрили і затримали в оселі одного з непрацюючих і неблагополучних місцевих жителів уже під час застілля.


– Як було встановлено, до злочину був причетний 34-річний уродженець Донецької області, звідки він, за його ж словами, поїхав і тимчасово ніде не проживає. Якийсь час подорожував по різних містах України, нещодавно з’явився на Андрушівщині і вже потрапляв у наше поле зору. Дільничні інспектори складали відносно нього адміністративні матеріали за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, - розповів начальник Андрушівського відділення поліції Ігор Власюк.


Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.186 (Грабіж) ККУ. Нині чоловікові офіційно оголошено про підозру у вчиненні злочину та судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати покарання від штрафу й аж до 4 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору