КВІ
Середа
24
17:33

​Звягельська поліція розшукала злодія

Поліцейські встановили причетність жителя м. Новограда-Волинського до крадіжки мобільного телефону у вуличного співрозмовника. У чоловіка вилучили викрадене, триває досудове розслідування.

До поліції звернувся 23-річний житель районного центру із повідомленням про крадіжку його мобільного телефону. Працівники поліції з’ясували, що злодіяння було вчинено увечері 18 червня. Заявник розповів, що на території місцевої школи до нього на лавку підсів незнайомець та розпочав невимушену розмову. Згодом він молодик виявив, що зник його ґаджет, що до того знаходився у кишені. Сума збитку склала 4,5 тисячі гривень.


У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення злодіяння причетний 39-річний місцевий житель. У скоєному він зізнався, поліцейські вилучили викрадене.


Нині триває з’ясування обставин події. Законодавством за крадіжку (ст. 185 КК України) передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору