КВІ
П'ятниця
26
01:11

​Звягельські поліцейські відвідали родини зі складними життєвими обставинами

Моніторинговий рейд правоохоронці провели спільно із працівниками центру соціальних служб Звягельської міської ради 15 березня. Вони відвідали 8 родин, в яких поспілкувались із дітьми та дорослими.

У будинку 44-річної жительки Звягельського району рейдувальники дізнались про домашнє насильство. Жінка розповіла, що 26-річний співмешканець ображає її, виганяє з будинку, застосовує фізичну силу та провокує на конфліктні ситуації.


Відтак поліцейські поспілкувались із чоловіком та пояснили йому правові наслідки таких його дій. Відносно молодика також оформили адміністративні матеріали.


В оселі жительки одного із сіл Звягельського району правоохоронці побачили помітні позитивні зміни: жінка виховує четверо дітей, віком від 2 до 15 років. Під час відвідин родини кілька тижнів тому у будинку було брудно та панував безлад. Тоді матір дітлахів попередили про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків. Цього разу у помешканні були створені належні умови проживання: прибрано, тепло та зварено обід.


В інших родинах рейдувальники теж моніторили загальну ситуацію і звертали увагу на стан дітей та створені для них умови. З дорослими розмовляли про здоровий спосіб життя, нагадували про відповідальність за вчинення домашнього насильства та спонукали до сумлінного батьківства.

Теги: Звягель

Вчора

Сторінки:
Нагору