КВІ
Четвер
25
21:57

​Геннадій Зубко порівняв кандидатку в мери з гелікоптером Apache

Кандидатка на посаду міського голови Житомира Людмила Зубко чітко розуміє, як потрібно діяти міській владі Житомира для того, аби зробити його комфортним містом.

Про це в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info сказав керівник передвиборчої кампанії партії «Європейська Солідарність» на Житомирщині, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України у 2014-2019 роках Геннадій Зубко.


Він підкреслив, що Людмила Зубко вміє досягати мети та працювати у кризових умовах, і порівняв її ефективність з бойовим гелікоптером.


«Людмила нагадує гелікоптер Apache. Його особливість в тому, що він піднімається за 1,5 секунди, потім знижується і за цей час він фіксує всі цілі. За наступні 5 секунд він піднімається, щоб їх знешкодити. Дуже швидко і просто закінчує бойову операцію. Ця багатозадачність Людмили іноді вражає. Вона може вести одночасно 10 проєктів. Вона реально кризовий менеджер. Вона точно розуміє, яка сьогодні є потреба і який пріоритет потрібно виставити для вирішення кризових питань», - заявив Геннадій Зубко.


Він нагадав, що Людмила Зубко активно працює у різних напрямках для допомоги житомирянам під час пандеміії коронавірусу. Зокрема, вона ініціювала розробку нових протоколів безпеки у школах та підприємствах Житомира.


«Вона зараз багато зустрічається з людьми і це надихає її боротися, перемагати і брати на себе відповідальність», - наголосив Зубко

Сторінки:
Нагору