КВІ
П'ятниця
19
02:06

​Громадам Житомирщини передали майже 50 комплектів спортивного інвентарю, — Юрій Денисовець

17 червня, у приміщенні КЗПО «Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард»» Житомирської обласної ради відбулося вручення спортивного інвентарю в рамках соціального проєкту «Активні парки».

У заході взяли участь заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець, начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОВА Сергій Козловець, голови та представники РВА, спортивна спільнота та ЗМІ.



«Активні парки — це досить об’ємний соціальний проєкт, який започатковано Президентом України. Через повномасштабну війну росії проти України дещо змістилися акценти у суспільстві, проте спорт все ж потрібен громадянам. Тож сьогодні ми передаємо 49 комплектів спортивного інвентарю нашим громадам області. Сподіваюсь, що цей інвентар буде вагомим вкладом у розвиток спорту на Житомирщині», — сказав Юрій Денисовець.


Також учасники заходу обговорили подальший розвиток соціального проєкту «Активні парки» та загалом розвиток спорту на Житомирщині. Додатково було оглянуто приміщення басейну спортивної школи «Авангард», де ремонтні роботи знаходяться вже на завершальній стадії.



Для присутніх вихованці спортивних шкіл м. Житомира провели показові виступи.




Довідково. Президентом України Володимиром Зеленським підписано Указ № 574/2020 від 17 грудня 2020 року «Про започаткування соціального проекту «Активні парки – локації здорової України».

Проєкт започатковано з метою організації оздоровчої рухової активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.






Вчора

Сторінки:
Нагору