БЕР
Четвер
28
19:41

Людмила Зубко: Мер та міська влада працюватимуть для людей

Житомирська міська територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала підприємицю, голову громадської організації "Житомир, зроби голосніше" Людмилу Зубко кандидатом на посаду міського голови Житомира від партії "Європейська Солідарність".

Про це сама Зубко повідомила у Facebook.


«Усі, хто мене знає, підтвердять: я не люблю політику. Тим більше політиканства чи політичних ігор. Вважаю, що у міського голови навіть часу не може бути на таке. Реальна міська політика – це турбота про людей», - написала Зубко.


Зубко наголосила на тому, що вона знає, як зробити Житомир успішним містом для людей і зробить це.


«Для мене результат – це не одна успішна вулиця Михайлівська, а комфортні Крошня, Богунія, Корбутівка, Центр, Польова, Мальованка і Мар’янівка. Це дитячий садок поряд з будинком замість зростаючих черг у дошкільні заклади. Це відкриті публічні парки замість закритого Ботанічного саду. Чиста вода із крана замість безкінечних ремонтів. Цей перелік можна продовжувати довго. Бо у кожному рішенні, яке приймає міський голова, має бути турбота про людей. У цьому полягає моя політика, і саме це зафіксовано у моєму програмному документі "Маніфест успішного міста для людей"», - пояснила вона.


«На вибори йду від "Європейської Солідарності" – єдиної в Україні партії, яка чітко зафіксувала свій європейський напрямок. Впевнена, що Житомир стане сучасним європейським містом, де мер та міська влада працюють для людей. Я готова до такої роботи!», - додала Зубко.

Сторінки:
Нагору