КВІ
П'ятниця
19
22:06

​Коли, висловлюючись мовою персонажу мультфільму радянської доби, «Баба Яга – проти», або «безкоштовний сир – лише у мишоловці»

У середу – 19 червня - друкований «брехунець», який безкоштовно розповсюджується на території 67 Чуднівського одномандатного виборчого округу, розмістив на своїх шпальтах статтю «Які порушення закону виявлено під час перевірки декларації Віктора Развадовського за 2016 рік», в якій намагається, аналізуючи на власний розум рішення Національного агентства з питань запобігання корупції щодо перевірки декларації нашого відомого земляка, переконати читача у тому, що згаданий народний депутат правопорушник.

Не вбачаючи доцільності в аналізі некомпетентних чи свідомо викривлених, толерантно висловлюючись, маніпуляційних висновків у цьому інформаційному матеріалі, відповім авторам пасквілю та їх замовнику мовою документу - витягом резолютивної частини рішення НАЗК №1554 від 31.05.2019:


«...Керуючись частиною першою статті 8, статтями 25, 36, 46, Закону України «Про запобігання корупції», пунктом 15 розділу ІІІ, пунктами 1,2, розділу ІV Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.02.2017 №56, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 13.02.2017 за №201/30069, за результатами повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік, яка подана Развадовським Віктором Йосиповичем, Національне агентство з питань запобігання корупції ВИРІШИЛО:

1. Суб'єкт декларування при складанні та поданні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік визначив недостовірні відомості: вартість на дату набуття права на об'єкт нерухомого майна, що належить йому на праві власності, джерела доходу (очевидно, з технічних причин, - авт.), чим не дотримав вимоги пункту 2, 7 частини першої статті 46 Закону.

Однак правопорушень, передбачених частиною четвертою статті Кодексу України про адміністративні правопорушення та статтею Кримінального кодексу України, не встановлено.

2. Точність оцінки задекларованих активів відповідає даним, отриманим з наявних джерел.

3. Наявність конфлікту інтересів не встановлено.

4. Правові підстави для ознак незаконного збагачення відсутні.

5. Доручити уповноваженій особі - головному спеціалісту відділу проведення спеціальних перевірок Департаменту перевірки декларацій та моніторингу способу життя Кондратьєву С.Д. повідомити суб'єкта декларування Развадовського Віктора Йосиповича про прийняте рішення та вжити заходи для створення в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, можливості подання ним декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік з достовірними відомостями.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Голови Національного агентства з питань запобігання корупції Патюка С.С.

7. Рішення може бути оскаржене в судовому порядку.

Голова О.А.Мангул»


Ось так: ні більше, ні менше!


В іншому випадку Центральна виборча комісія просто би не зареєструвала Віктора Развадовського кандидатом у народні депутати на позачергових парламентських виборах.


Не знаю як і хто, а будь я на місці діючого депутата від Чуднівського виборчого округу, однозначно би звернувся з судовим позовом до редакції друкованого видання «20 хвилин: газета твого району РОМАНІВ» за приниження честі, гідності, репутації та, як наслідок, введення виборця в оману.


І на завершення, якщо ви, представники четвертої гілки влади, справді хочете щоб виборців Житомирського, Любарського, Чуднівського, Романівського районів і міста Житомира у Верховній Раді України представляв найкращий кандидат у народні депутати, розкажіть їм про кримінальні справи щодо певних керівників деревообробних підприємств які вступили у злочинну змову, спрямовану на незаконне збагачення шляхом підконтрольного продажу деревини, травми та каліцтва на підприємствах претендентів на депутатський мандат, вогнепальні поранення під час незаконних полювань тощо.


Хоча, про що це я?... Вас тоді, жодних сумнівів, не буде кому фінансувати, а люди не зможуть отримати «безкоштовний сир у мишоловку». Тобто ваш «брехунець»!


Богдан НИВА


Сторінки:
Нагору