БЕР
П'ятниця
29
04:13

​Людмила Зубко поділилася подробицями про те, чому балотується в мери від "ЄС"

Кандидатка у міські голови Житомира від партії "Європейська Солідарність" Людмила Зубко поділилася подробицями про те, чому вона стала кандидатом у мери саме від цієї політичної сили.

Про це Зубко розповіла в інтерв'ю виданню LB.ua.


Зубко наголосила, що її життєві принципи завжди були європейськими, а партія "Європейська Солідарність" – це єдина політична сила, яка чітко заявила про свій європейський напрямок розвитку.


"Мені дуже важливо, щоб наша країна доєдналася до європейської та демократичної спільноти. І коли від "ЄС" мені запропонували стати кандидатом у мери, я прийняла це запрошення", - сказала вона.


Перед тим, як стати кандидаткою в мери від "ЄС", Зубко також пройшла праймеріз, організований цією політичною силою.


"Житомирська міська організація "Європейської Солідарності" пішла по-справжньому європейським шляхом. Мені запропонували взяти участь у праймеріз для визначення кандидата в мери. Результати були оголошені на конференції Житомирської територіальної організації "ЄС" 17 вересня. Тоді ж делегати конференції офіційно висунули мене кандидатом у мери", - розповіла Зубко.


За словами Зубко, зараз багато говорять про зміни, які відбулися в Житомирі за останні п’ять років, але в цих досягненнях вона бачить результат роботи не однієї людини, не одного мера, а результат роботи великої команди, яка у 2014 році запустила одну з найважливіших та найуспішніших реформ часів Незалежності – децентралізацію.

Вчора

Сторінки:
Нагору