КВІ
Четвер
18
13:09

«Людмила Зубко робить важливі речі для безпеки дітей», - настоятель парафії Святого Йоана з Дуклі

Підприємиця та голова громадської організації «Житомир, зроби голосніше» Людмила Зубко, яку партія «ЄС» висунула кандидаткою у мери Житомира, робить важливі речі заради безпеки людей у Житомирі в умовах пандемії. Таке переконання висловив настоятель парафії Святого Йоана з Дуклі отець Петро Новосельський.

Напередодні отець Петро Новосельський звернувся до команди Людмили Зубко з проханням допомогти у посиленні інфекційної безпеки у школі, яка діє при храмі.


Команда Людмили Зубко відгукнулась на прохання і 25 вересня фахівці Національної експертної групи з інфекційного контролю Negic провели у Школі Ордену братів менших францисканців аудит з точки зору інфекційної безпеки, а також тренінг для вчителів школи.

За словами настоятеля парафії, коронавірус є великим викликом для кожного свідомого громадянина, тому що на сьогоднішній день країна бачить цю загрозу, бачить, як збільшується захворюваність та смертність людей.


«Ми повинні про це говорити у суспільстві. Я щиро вдячний за те, що у нас відбувся цей аудит і тренінг. Дякую Людмилі Зубко за те, що організувала його. Це дуже важливо для безпеки, передусім для безпеки наших дітей», - підкреслив він.


«Безпека для людей, зокрема і інфекційна безпека у навчальних закладах Житомира – одне з правил, прописане у Маніфесті успішного міста для людей. Це план дій для міста, який ми розробили для Житомира спільно з командою «ЕС», це відповідь на виклики і проблеми, які турбують сьогодні житомирян», - написала вона на своїй офіційній сторінці у Facebook.


На думку Людмили Зубко, вчасні та розумні заходи з інфекційної безпеки – це те, чим сьогодні, не втрачаючи ні хвилини, мала б займатися міська влада, оскільки місто повинно жити і розвиватися навіть в умовах пандемії.

Вчора

Сторінки:
Нагору