КВІ
Субота
20
06:11

​Маємо забезпечити рівний доступ дітей до якісної освіти, – Віталій Бунечко оглянув навчально-виховний комплекс у Гринівцях

14 червня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко перебував із робочою поїздкою у Любарській громаді. Так, очільник ОВА відвідав навчально-виховний комплекс у Гринівцях, який громада планує модернізувати.

«Процес формування нової мережі закладів має враховувати потреби громади й дітей, тому дуже важливо найменшим – дошкільнятам та першачкам – зберігати можливість для навчання недалеко від своїх домівок», – зауважив Віталій Бунечко.


Наразі опрацьовується варіант, що у початковій школі у Гринівцях навчатиметься 21 учень, а у дошкільному відділенні – 20 вихованців. Також керівництво громади сприятиме у підвезенні учнів.




За останні два роки Любарська громада не проводила заходів із трансформації мережі освітніх закладів. Начальник Житомирської ОВА зазначив, що створення початкової школи на базі Гринівецького НВК дасть можливість дітям навчатися у великому опорному закладі, у повному класі, що створить для кожного зручне середовище, навчить працювати у колективі та дасть можливість відвідувати гуртки.


«Забезпечення рівного доступу дітей до якісної освіти є одним із пріоритетних завдань для громад Житомирщини. Сподіваємося на виважене та відповідальне рішення громади, яке буде прийняте, перш за все, на користь дітей!», — підкреслив Віталій Бунечко.

Вчора

Сторінки:
Нагору