КВІ
Вівторок
23
09:47

​Ми докладемо всіх зусиль для відновлення транспортного сполучення Чижівської територіальної громади, — Олександр Федько

02 березня в облдержадміністрації відбулася координаційна нарада щодо вирішення проблеми відновлення транспортного сполучення для жителів Чижівської територіальної громади, у якій взяли участь заступник голови Житомирської ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько спільно з головою Житомирської обласної ради Володимиром Федоренком та депутатом обласної ради Олександром Ющенком.

Зокрема учасники наради розглянули питання щодо ремонту дороги біля околиць Чижівки та запобігання її руйнуванню великоваговим транспортом.


«Цей відрізок автомобільної дороги надає можливість сполучення Чижівської та прилеглих до неї територіальних громад із важливими інфраструктурними об’єктами області, тому важливо якнайшвидше вирішити це питання», — зазначив Олександр Федько.


Також учасники наради обговорили питання щодо оптимізації роботи поліції з метою контролю руху великовагового транспорту, аби попередити подальше руйнування цієї ділянки автомобільної дороги.


Заступник голови Житомирської ОДА наголосив, що 22 лютого під час робочої зустрічі з начальником Управління патрульної поліції в Житомирській області Євгенієм Гандзюком дійшли домовленостей про організацію маршруту об’їзду мосту, що ремонтується. Так, на проблемній ділянці дороги встановлені знаки, які забороняють рух великовагового транспорту та організоване чергування співробітників поліції.


Також учасники наради розглянули можливість проведення грейдерування цієї ділянки автодороги для забезпечення відведення зайвої води з проїзної частини та для подальшого її ремонту.


«За результатами наради ми звернулися до Служби автомобільних доріг щодо забезпечення вчасного фінансування робіт та до підрядника з питання максимального прискорення ремонту мосту, через який перекрито рух основною дорогою», — наголосив Олександр Федько.


Вчора

Сторінки:
Нагору