КВІ
Субота
20
04:44

​На Житомирщині Віктор Развадовський представив кандидатів від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» на місцеві вибори

Житомирська обласна організація політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» 15 вересня провела загальні збори, під час яких затвердили списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

На початку зборів голова обласного осередку Віктор Развадовський зазначив, що формуючи списки кандидатів, ми робили ставку на порядність, людяність, професіоналізм та вміння працювати у команді, чути інших.

«Пам’ятайте: люди, які є нашими виборцями, мають бути на першому місці. Це наші жителі Житомирської області. Коли вони довіряться нам, то ми маємо виправдати їхню довіру. Тому усі ми маємо відповідально ставитись до людей, до їхніх думок, пропозицій, проблем. І якщо хоча б один депутат від нашої політичної сили або ж майбутній міський голова зрадить свого виборця – йому не місце в наших рядах. Бо таких дій наша команда не пробачає. Зазначу, що децентралізація пропонує громадам нові можливості, але зміна якості життя неможлива без ініціативних та рішучих команд на місцях. Тому об’єднуймося та працюємо задля досягнення спільної цілі. Адже політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» на Житомирщині склала реальну конкуренцію іншим політичним силам», - звернувся до однодумців Віктор Развадовський.


Усього на Житомирщині від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради усіх рівнів, на посади міських голів та голів ТГ затверджено понад 800 кандидатів. З них 17 партійців – кандидати на посади голів територіальних громад.


Серед них Андрій Дяченко, кандидат на посаду Житомирського міського голови.


«Я йду з командою «За МАЙБУТНЄ», щоб зробити Житомир комфортним, привабливим містом для проживання. Наша команда готова давати гідні відповіді на усі виклики часу», - зазначив Андрій Дяченко.


Кандидатка у депутати Житомирської обласної ради з Коростенщини Тетяна Баранівська зазначила, що саме зараз настав час, коли ми повинні об’єднатися, заради нашого кращого майбутнього.


«Я налаштована на серйозну роботу. Для мене це гарний шанс спробувати змінити життя наших громад на краще», - сказала вона.


На загальних зборах також затвердили програму, з якою політична партія йде на місцеві вибори.


Насамкінець зібрання Віктор Развадовський подякував однопартійцям за підтримку і заявив, що команда впевнено вступає у боротьбу за Житомирську області.


«Команда «ЗА МАЙБУТНЄ» на Житомиршині - це єдина згуртована команда, члени якої пліч-о-пліч йдуть до спільної мети – перемогти на виборах заради кращого майбутнього Житомирської області та країни в цілому. Переможе «ЗА МАЙБУТНЄ» - переможе Житомирщина», - підсумував загальні збори Віктор Развадовський.


Вчора

Сторінки:
Нагору