КВІ
Субота
20
14:21

​Нардепка від «ЄС» Софія Федина про Людмилу Зубко: «Вона стане мером, який пробиватиме стіни для результату»

Кандидатка на виборах міського голови Житомира від партії «Європейська Солідарність» Людмила Зубко має досвід, який зможе перетворити Житомир на комфортне місто, впевнена Софія Федина, народна депутатка від «Європейської Солідарності».

Вона наголосила, що Зубко знає, як подолати ті виклики, що стоять перед містом.


«Мені пані Людмила імпонує тим, що вона прямо і чітко буде йти вперед, пробиватиме стіни задля того, щоби досягти конкретно проставленого результату. Вона бачить ціль – і змітає перешкоди! Людмила Зубко живе Житомиром і для неї результат – це комфортне місто», - сказала Федина за підсумками свого візиту до Житомира, що відбувся 5 жовтня.

Вона нагадала, що Зубко на чолі громадської організації «Житомир, зроби голосніше» зробила щонайменше півсотні проектів, направлених на покращення життя містян.

Нардепка вважає, що тим мерам, які на своїх посадах не змогли показати обіцяних результатів, сьогодні час відійти в сторону.


«У них було достатньо часу, а тепер вони розказують, що вони щось там зробили, а все решта – це у них плани, плани… Ну, вибачайте, хлопці, у вас була можливість це зробити. Можливо, час відійти в сторону і допомогти іншим – більш цілеспрямованим людям, які зможуть довести до пуття те, що вам не вдалося», - заявила народна депутатка.

Вчора

Сторінки:
Нагору