БЕР
Четвер
28
13:35

​Народний Рух України - за Віктора Развадовського!

7 липня Житомирська обласна (крайова) організація Політичної партії "Народний Рух України" Вячеслава Чорновола прийняла рішення про підтримку на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня поточного року, у 67 Чуднівському одномандатному виборчому окрузі (Житомирський, Любарський, Романівський, Чуднівський райони та частина м. Житомира) Віктора Развадовського як особистість, яка багаторічною працею довела, що гідна представляти та відстоювати інтереси своїх земляків.

- Віктор Йосипович обирався народним депутатом України ІІІ, ІV, VII та VIII скликань, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, генерал поліції першого рангу. Як законодавець особисто та у співавторстві подав понад сто законопроектів за 2014 - 2019 роки, з яких стали чинними актами - 10. За час свого депутатства він активно проводив прийоми громадян та здійснював благодійну діяльність. А це тому, що для Віктора Развадовського на першому місці завжди була проста людина і він допомагає, як словом, так і ділом. У виборчому окрузі №67 не знайдеться жодного освітнього, культурного чи медичного закладу, якому б не допоміг Віктор Развадовський. В цей тяжкий час понад 4000 громадян отримали матеріальну допомогу - на лікування, подолання наслідків пожеж, підтримку багатодітних та малозабезпечених сімей, родин воїнів АТО... Віктор Йосипович має велику підтримку від вдячних громадян за свої добрі благодійні справи, - наголошується у заяві Житомирської обласної (крайової) організації Політичної партії "Народний Рух України" Вячеслава Чорновола.


Рухівці не лише ухвалили рішення, закликали виборців віддати свої голоси за Віктора Развадовського, а й долучилися до агітації за цього кандидата у народні депутати України.


Богдана РОЗКВІТ





Вчора

Сторінки:
Нагору