КВІ
Субота
20
13:25

Сергій Кузьміних: ​Несу персональну відповідальність за кожного кандидата, якого підтримую

Звернення Сергія Кузьміних до жителів області, оприлюднене на його сторінці у ФБ Сьогодні останній день, коли кандидати в депутати місцевих рад мають законне право звертатися до виборців, презентуючи свої програми, закликаючи до підтримки.

Для усіх нас це була непроста виборча кампанія, яка проходила в умовах складної епідеміологічної ситуації, спричиненої COVID – 19. Адже, коли медична галузь працює в режимі 24/7, коли щодня лікарі героїчно борються за життя людей, і тяжких хворих стає все більше, не завжди можна адекватно сприймати інформацію про хід виборчої кампанії і відмінності між програмами кандидатів.


Але, попри все, маємо усвідомити, що саме від того, яких людей ми приведемо своїм вибором 25 жовтня у місцеві ради, на посади голів сільських та селищних рад, міських голів, буде залежати, яким шляхом буде розвиватися громада далі. Якою буде наша медицина, освіта. Якими дорогами будемо їздити і якою інфраструктурою користуватися.


У неділю у вас буде непростий вибір. Найперше – йти голосувати чи дозволити вирішувати вашу долю іншим людям. Друге – за кого голосувати, якій партії і яким людям повірити.

Ви самостійно зробите цей вибір. Але закликаю підійти до нього відповідально. І хочу завірити вас у тому, що кандидати від політичної партії «Слуга народу», за яких прошу проголосувати вас я, - це люди, за яких я несу персональну відповідальні­сть, як людина, я політик, як народний депутат, який отримав від вас безцінний мандат довіри:

Ігор Лукашенко – кандидат у депутати до обласної ради;

Антон РАКОВИЧ – кандидат у депутати до обласної ради;

Віталій СЬОМКО – кандидат на посаду голови Любарської селищної ради;

Олександр ВІТЮК – кандидат на посаду міського голови Чуднівської міськради;

Руслан Мошківський – кандидат у депутати до Житомирської міської ради;

Олексій АБАЛМАСОВ – кандидат на посаду голови Миропілської ОТГ;

Василь ГАНОЛЬ – кандидат у депутати до Житомирської міської ради;

Руслан КАРАВАН – кандидат у депутати до обласної ради, Корольовської райради;

Олександр ЖИВЦОВ — кандидат у депутати Житомирської районної ради;

Анатолій Садовський – кандидат на посаду голови Романівської селищної ради.


Дякую за вашу довіру, за вашу відповідальну громадянську позицію, за мудрість, виваженість і любов до своєї Батьківщини!





Вчора

Сторінки:
Нагору