КВІ
П'ятниця
19
22:05

​Привітання Командувача об'єднаних сил Збройних Сил України з нагоди Дня Повітряних Сил України

Шановні бойові друзі - захисники повітряного простору України!

Від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та від себе особисто сердечно вітаю Вас із професійним святом - Днем Повітряних Сил України!


Ви одними з перших стали на захист нашої Батьківщини у 2014 році, виконуючи бойові завдання з повітряної підтримки наземних військ, розвідки, авіаційного транспортування підрозділів та вантажів, а також евакуації поранених.


Численні приклади офіцерів Повітряних Сил, під час бойових дій на території Донецької та Луганської областей, свідчать про готовність віддати найдорожче — своє життя, заради збереження миру, спокою та життя наших співвітчизників.


Українські військові льотчики є справжнім прикладом героїзму та мужності. Вічна пам’ять екіпажам, які не повернулися з бойового чергування!


Майстерність українських пілотів відома та визнана далеко за межами України. Зразкове виконання транспортних перевезень та завдань миротворчого характеру - далеко не повний перелік звитяг наших військових льотчиків, які заслужили повагу багатьох країн світу.


Висловлюю глибоку вдячність всім військовослужбовцям Повітряних сил Збройних сил України за зразкове виконання військового обов’язку, а ветеранам військової авіації - за відданість справі та вагомий внесок у виховання молодого покоління українських соколів та інженерно-технічного складу.


Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від життєвих негараздів і випробувань, даруючи втіху та спокій. Людських радощів, земних гараздів, щастя і злагоди Вам і Вашим рідним.


Слава Україні!


Разом переможемо!


генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

Сторінки:
Нагору