БЕР
Четвер
28
17:06

​Борислав Розенблат: Прокуратура через суд вимагає скасувати спецдозволи на видобуток бурштину у Житомирській області

Про це на сторінці у Facebook повідомив народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Борислав Розенблат. «Прокуратура через суд вимагає скасувати спецдозволи на видобуток бурштину на Житомирщині, видані без погодження обласної ради компаніям «Райт Солюшн», «Амбер Холдинг» та «Надра Галичини», – зазначив парламентар.

«Є ознаки незаконної видачі цих спеціальних дозволів. Немає ніякого дозволу від Житомирської обласної ради, до того ж 115 Постанова без конкурсних засад не мала права діяти у той період, коли видавалась. Ми дізнаємось тільки через півроку про те, що у серпні були видані документи, а ще у квітні минулого року було проведено якесь засідання. Потім, під іншими номерами були видані інші дозволи на вапно у Донецькій області, чи там на камінь у Хмельницькій області. Для мене – це є ознаки приховування достовірності інформації», – підкреслив політик.


«Я думаю, що це суд має вирішувати, хто винен, а хто ні. Однак, мої юристи надали переконливу інформацію, яку я надав облраді і в прокуратуру», – зазначає народний депутат України.

Сторінки:
Нагору