КВІ
Четвер
18
06:59

​Реконструкція траси М-06 Київ-Чоп: В Житомирській ОДА відбулося засідання щодо перевлаштування опор мереж електропостачання

Як відомо, відповідно до плану реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп всього перевлаштуванню підлягає 31 опора, а для їх розміщення необхідно 33 земельні ділянки.

Тому сьогодні, 03 грудня, заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела засідання щодо проблемних (земельних) питань, вирішення яких необхідне для проведення робіт із перевлаштування опор мереж електропостачання в процесі реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп.


“Ми якнайшвидше маємо підготувати визначені земельні ділянки під електроопори, щоб згідно з проєктною документацією підрядник мав змогу безперешкодно виконати заплановані роботи з реконструкції автомобільної дороги Київ-Чоп”, – зазначила Наталія Остапченко.

До засідання були залучені педставники Служби автомобільних доріг у Житомирській області, Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області, ДП “Житомирський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою”, АТ “Житомиробленерго”, Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА, ПрАТ НЕК “Укренерго” ЖОКАП “Житомироблагроліс”, ДП “Пулинський лісгосп АПК”, представники Житомирської районної ради та Оліївської сільської ради.


На даний час стан розроблення землевпорядних документів для 9-ти ділянок знаходиться на завершальній стадії, з власниками ще 6-ти ділянок укладено договір та ведуться роботи з розроблення проєктів землеустрою щодо відведення (постійне користування та оренда), ще 18 ділянок знаходяться на стадії розроблення технічної документації на встановлення сервітутів.

“Подібні засідання сприяють вирішенню подібних питань, ми маємо змогу у живому спілкуванні, а не через листування, вирішити всі проблемні ситуації. Можливо, у подальшому у такому ж складі збиратимемось частіше, аби питання виділення потрібних земельних ділянок просувалося швидше”, – підбила підсумки засідання Наталія Остапченко.

Вчора

Сторінки:
Нагору