КВІ
Субота
20
02:07

​Руслан Мошківський: Вибори — це шанс позитивної трансформації життя своєї громади та країни

Великі зміни в країні розпочинаються зі змін на краще в житті кожної окремої людини

Щоразу, під час виборів, українцям доводиться чути безліч обіцянок. Щоправда, після приходу до влади того чи іншого кандидата, який ще вчора так вміло, з вправністю найкращого оратора, обіцяв виборцям краще життя, через певний час настає розчарування.


Вважаю, що не на словах варто доводити свою фаховість, а реальними справами та втіленими в життя проєктами! Тому не збираюся роздавати обіцянки, а на ділі демонструватиму свій професіоналізм та компетентність!


Я — Мошківський Руслан Вікторович. Громадський діяч, юрист за освітою. Одружений. Батько двох дітей. Був волонтером на виборах Президента України та на виборах у Верховну Раду України від політичної партії «Слуга народу».


Для мене рік 2020-й став переломним. Адже я прийняв вкрай важливе для себе рішення — балотуватися у депутати до Житомирської міської ради.


Чому прийняв таке рішення? Маю за плечима великий досвід роботи на адміністративних посадах. Нині є помічником-консультантом народного депутата України від Житомирщини, отож про проблеми громад знаю не з чуток. Чи не щодня мені доводиться допомагати людям вирішувати багато питань, які стосуються різних сфер діяльності. Опрацьовуючи звернення, спілкуючись особисто з громадянами, ти чітко усвідомлюєш тут і зараз, що ось це і є реальний світ, реальне життя в різних його проявах! Перед тобою люди із справжніми проблемами, котрі потребують першочергового вирішення.


За час своєї роботи на посаді помічника народного депутата ознайомився з потребами та проблемами округу. Маю чіткий механізм, який дозволить зробити мій виборчий округ максимально комфортним для життя його мешканців. Адже з командою народного обранця нам вдалося втілити в життя багато проєктів.


Наприклад, ми домоглися проведення ремонтних робіт і реконструкції підпорної стіни та прилеглої території будинку ОСББ «Покровське 94» (перемовини з даного проєкту проводилися ще з 2019-го року), також було покладене нове асфальтне покриття. На даний час ведуться перемовини щодо освітлення вищезгаданого будинку та ремонтно-асфальтних робіт сусіднього будинку по вулиці Героїв Чорнобиля, 2 та 4.


Жодне звернення громадян, яке я особисто опрацював, не лишилося непоміченим, невирішеним, чи не отримало зворотний зв'язок!


Вважаю, що варто бути максимально продуктивним та виконувати свою роботу професійно та сумлінно, де б ти не працював! Тоді в майбутньому наше місто ще більше процвітатиме, розвиватиметься стрімкими темпами, буде дійсно потужним та впливовим на рівні держави!


Головне, що я хочу до вас сьогодні донести, так це те, що всі ми — рівні. Мені, як і більшості з вас, «болять» проблеми громади. Але тільки разом ми зможемо побудувати ту країну, в якій хочеться жити, в якій гарний сервіс, чудова медицина та освіта, достойні заробітні плати, вдосталь робочих місць. Державу, в якій розвивається бізнес та туризм.

Я відчуваю відповідальність за те, що люди в окрузі, де я проживаю, довіряють мені та покладають великі надії. Я ж, в свою чергу, не можу підвести цих людей!


Адже мені в майбутньому жити в цьому суспільстві, у цьому виборчому окрузі, тому я запевняю, що зроблю все від себе залежне, аби бути максимально корисним та ефективним для громади!


Напередодні місцевих виборів 2020 маю лише одне звернення до виборців – голосуйте виважено та свідомо! Думайте, кому ж зрештою довіряєте свій голос, адже від нього, без зайвого пафосу, залежить, яке майбутнє ми оберемо 25 жовтня!


Ми, українці — талановиті та працьовиті. Наше місто має просто неймовірний потенціал!


Коли ж, як не тепер, ми почнемо це усвідомлювати, цінувати та з розумом використовувати всі можливості?!


Слава Україні!

Вчора

Сторінки:
Нагору