КВІ
Четвер
18
05:10

​Юлія Тимошенко: Тільки системні зміни дадуть результат

Партія ВО «Батьківщина» під час XIV з’їзду партії представила першу п’ятірку учасників політсили, які братимуть участь у дострокових виборах Верховної Ради 21 липня 2019 року. Це - Юлія Тимошенко, Сергій Тарута, Валентин Наливайченко, Сергій Соболєв, Олена Кондратюк. «Батьківщина» закликала створити в новому парламенті коаліцію дій з новим президентом і разом зробити все, щоб вже за 100 днів кожен українець відчув зміни.

У перші 100 днів люди відчуватимуть зміни щоденно. Першочергові кроки на 100 днів:

1. зупинення падіння економіки,

2. припинення терору проти підприємці,

3. зведення до мінімуму корупції,

4. ухвалення нового податкового кодексу

5. старт масштабної перебудови грошово-кредитної політики (покладемо край недоступності кредитам для нашої економіки)

6. справедливі тарифи

7. підняття пенсій та зарплат,

8. перегляд бюджету і відновлення скасованих норм допомоги для соціальних категорій,

9. повернення молодим сім’ям те, що в них забрали, – допомогу на дитину

10. ухвалення закону про страхову медицину одала

Лідер «Батьківщини» запропонувала партіям «Слуга народу» та «Голос» об’єднати зусилля і не дозволити представникам старого корумпованого режиму пройти до парламенту через мажоритарні округи. За її словами, Україні потрібна «коаліція дій», а не обіцянок.

Юлія Тимошенко впевнена, що розроблений найкращими вітчизняними фахівцями «Новий курс України» стане основою коаліційної угоди для прихильників змін у новому парламенті. Це дозволить дати реальний результат вже за 100 днів, переконана політик. Незабаром буде представлено покроковий план дій на 100 днів - ця програма буде, як календар, щоб люди могли відзначити всі зміни.

Сильною стороною команди Юлія Тимошенко вважає і те, що у майбутній Верховній Раді «Батьківщина» не допустить капітуляції у переговорах щодо повернення Криму та Донбасу та відстоюватиме національні інтереси. «Батьківщина» зробить все, щоб найближчим часом обміняти наших заручників, військовополонених, політв’язнів – «всіх на всіх», заявила Юлія Тимошенко.

Вчора

Сторінки:
Нагору