БЕР
П'ятниця
29
12:05

​Тимошенко єдиний політик, яка бореться за соціальний захист українців, - експерт

Україна відзначила річницю вже другого «зеленого» прем'єра Шмигаля. Черговий рік повної некомпетентності в управлінні країною, свідомої антисоціальної політики, зубожіння українців і розвалу економіки, провалу в боротьбі з коронавірусом. Річниця цинічних корупційних «схем» влади на людському горі. Ось головний підсумок спільної діяльності нинішнього Кабміну, «зеленої» монокоаліціі в Раді і президента.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook політолог Дмитрій Корнейчук. Найцинічніше, що влада з чесними очима продовжує розповідати: в країні все добре, - додає експерт.


І тарифи нібито знижуються, і ціни на продукти не збільшуються, і зарплати-пенсії підвищуються, і вакцини від коронавірусу повно, і економіка зростає. Людям, загнаним за межу бідності, «чорне» називають «білим». Цілковитий театр абсурду. Українці остаточно переконалися: на «зелену» владу надії немає. Мало того, в перспективі - тільки продовження епохи бідності.


У той же час єдиний політик, який бореться за соціальний захист українців, за порятунок економіки країни, - це двічі прем'єр-міністр і лідер опозиції Юлія Тимошенко.


Саме Тимошенко намагається змусити Раду провести спеціальне засідання, де проголосувати за законопроект «Батьківщини» про продаж населенню газу українського видобутку. Що дозволить знизити тарифи на газ до 3 грн за куб. Крім того, «Батьківщина» домоглася створення тимчасової слідчої комісії Ради, де на всю країну показані корупційні «схеми» з завищеними тарифами в «Нафтогазі».


Саме Тимошенко вимагає заборонити імпорт електроенергії з Росії і прибрати корупційні «схеми» на енергоринку. А це дасть можливість навіть не піднімати питання підвищення тарифів на електроенергію для населення.


Саме Тимошенко постійно добивається збільшення пенсій, зарплат, соціальних виплат. Показуючи реальні можливості знайти джерела наповнення бюджету для цих важливих цілей. Адже в українців зараз ледве вистачає грошей навіть на їжу. Такого в країні ще ніколи не було.


До речі, Тимошенко постійно попереджала, що влада провалює, як питання закупівлі якісної світової вакцини, так і виробництво вітчизняної вакцини в Україні за дорученням президента.


По суті, Тимошенко - це єдиний в країні топ-політик, яка говорить від імені людей, озвучує проблеми простих людей і захищає їх інтереси в парламенті. І українці це прекрасно бачать, тому у Тимошенко постійно зростає рейтинг довіри.


Таким чином, Кабмін Шмигаля цілком прогнозовано за рік не впорався ні з одним завданням в інтересах людей. Прем'єр і його Кабмін мають майже нульовий рейтинг довіри. Одночасно постійно катастрофічно падають і рейтинги президента, безпосередньо відповідального за склад вже другого антисоціального Кабміну і всі його дії. При цьому все більш зріють протестні настрої серед українців, яких поставили на межу виживання.


А чим зайнята в цей час влада? Думають, як прийняти в Раді ще кілька лобістських законів для грального бізнесу замість зниження тарифів на газ для людей.


Тому «зеленій» владі пора одуматися, повністю поміняти вектор в першу чергу соціальної політики і залучити до управління країною справжніх антикризових менеджерів-державників рівня Тимошенко, які знають, як за лічені місяці поліпшити життя людей і зупинити падіння економіки. Часу залишається все менше ...

Вчора

Сторінки:
Нагору