БЕР
Четвер
28
11:03

​У Коростені нардепи Грищенко та Пушкаренко відкрили територіальний виборчий штаб партії «Слуга народу»

У Коростені, за адресою - вулиця Шевченка 8/15, розпочав роботу територіальний виборчий штаб політичної партії «Слуга народу». Народні депутати України Тетяна Грищенко та Арсеній Пушкаренко відзначили, що партійний штаб опікуватиметься проблемами усіх громадян та територіальних громад, які нещодавно рішенням Верховної Рали були об’єднані до єдиного Коростенського району.

«Ви знаєте, що згідно з новим територіально-адміністративним устроєм тепер є великий Коростенський район, до якого увійшли 6 «старих» районів Житомирщини – це Малинський, Народницький, Овруцький, Олевський, Лугинський, Коростенький та місто Коростень. І сьогодні ми представляємо штаб, який фактично відповідає за всі ці шість об’єднаних районів», - заявив на відкритті Арсеній Пушкаренко.


Як повідомив місцевий телеканал «Коростень TV», очолюватиме територіальний виборчий штаб партії «Слуга народу» коростенець, засновник ТзОВ «Твій хліб» Микола Іскра.


«Штаб займатиметься підбором кандидатів у депутати місцевих ОТГ, районних та Житомирської обласної ради. Мета штабу, - щоб до нас в команду прийшли люди перш за все чесні, професійні, кваліфіковані», - розповів місцевим ЗМІ Микола Іскра.


Якщо ви готові змінити життя в регіоні на краще, готові працювати не покладаючи рук, тоді на вас чекають у виборчому штабі політичної партії «СЛУГА НАРОДУ»,- звернулася до мешканців Коростеня та новоутвореного району народний депутат Тетяна Грищенко. Адже головне об’єднуюче гасло всієї партійної команди нині - «Змінюємо країну разом», - пояснила народна депутатка.


«Ми хотіли б, щоб до нас сюди люди приходили зі своїми ідеями. Щоб ми надалі втілювали їх в життя. Це – і молодіжні організації, які були б задіяні, і інші громадські рухи та просто небайдужі мешканці регіону», - пояснила організацію роботи штабу Тетяна Грищенко.


Саме громада на місцях найкраще знає, що і яким чином слід змінити в регіоні, аби він був комфортним для проживання для всіх своїх мешканців, - переконаний Микола Іскра та його команда.

«Завдання Миколи Іскри, - це підібрати якісні команди кандидатів в депутати та голів ОТГ, а також кандидатів в обласну раду від північних районів Житомирщини. Потенціал наших районів великий, і сьогодні важливо згуртувати в них потужну команду, яка би працювала на громаду, та розвиток всього регіону, а не наповнювала б власні кишені, як у нас, на жаль, це відбувалося протягом останніх 30-ти років», - визначив першочергові завдання нового штабу Арсеній Пушкаренко.


Сам Микола Іскра звернувся до активних членів громади району не стояти осторонь, а подавати до штабу свої резюме. Головна вимога – це порядність, авторитет та відсутність корупційного бекграунду кандидатів, - кажуть у новоствореному штабі. Тут чекають фахівців, сумлінних платників податків, які люблять свій край та прагнуть змін на краще, готових підтримати курс політичної сили та ініціатив президента Володимира Зеленського, - відзначили очільники Коростенського передвиборчого штабу політичної партії «СЛУГА НАРОДУ», відповідаючи на запитання журналістів районного видання «Іскоростень».

Вчора

Сторінки:
Нагору