КВІ
Субота
20
07:46

​У Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями Віталій Бунечко відвідав Березівський психоневрологічний інтернат

Вчора, 03 грудня відзначався Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями. У цей день голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та директор Департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрій Прокопець відвідали Березівський психоневрологічний інтернат.

Як відомо, комунальна установа “Березівський психоневрологічний інтернат” Житомирської обласної ради знаходиться у с.Березівка (Барашівська територіальна громада). Створений 12 вересня 2007 року та надає послуги по догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію. На базі інтернату створено та функціонує найбільше допоміжне підсобне господарство серед інтернатних установ області, в якому є 85 гектар землі, утримується 10 корів, 100 свиней і 2-є коней.

За словами голови Житомирської ОДА, цей день не для святкувань, а привід подякувати людям з особливими фізичними потребами за їх силу духу, привернути увагу до їх проблем, наголосити на захисті їх прав та потреб.


Під час відвідин Березівського психоневрологічного інтернату, голова Житомирської ОДА відзначив високий рівень організації догляду та допомоги, яку отримують там 200 жінок, які, у зв’язку з певними проблемами, потребують особливого догляду. Також Віталій Бунечко подякував персоналу закладу за належне утримання благоустрою інтернату та підсобного господартсва.

“Вважаю, що таке ставлення до своєї роботи та до підопічних людей заслуговує поваги. Надзвичайно важливо, що жінки, які опинилися у такій складній життевій ситуації, отримують належний догляд та допомогу”, – наголосив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.


Також голова Житомирської облдержадміністрації наголосив, що слід відзначити зусилля тисяч небайдужих громадян нашої країни, які присвятили своє життя турботі про людей, які за станом здоров’я потребують постійного стороннього догляду, побутового обслуговування, кваліфікованої медичної допомоги та реабілітаційних послуг.

Вчора

Сторінки:
Нагору