КВІ
Середа
24
21:08

​Юлія Тимошенко: нова влада допоможе розв’язати житлову і демографічну проблеми в Україні

Нова влада перегляне фінансово-кредитну політику держави і це допоможе розв’язати житлову проблему. Про це лідер партії "Батьківщина" та кандидат на пост Президента України Юлія Тимошенко повідомила під час зустрічі з редакторами та журналістами Львівщини.

Юлія Тимошенко переконана, що забезпечення українців житлом можливо завдяки трьом основним крокам:

1) скасуванню непосильного для родин перший внеску (25-30% вартості житла), що можливо зробити, створивши (як у розвиненому світі), страхові фонди, які страхують іпотечний кредит на ці 25 -30%;

2) запровадженню довгострокового іпотечного кредитування під купівлю житла на 15 і більше років;

3) зниженню вартості кредиту з 20% річних, як є в Україні зараз, до 3-4%. Змінити фінансово-кредитну політику держави в інтересах звичайних українців можливо лише зі зміною влади.

Кандидат у Президенти переконана, що додатковим кроком буде зняття «корупційного пресу» з будівельної галузі. А розвиток будівництва не лише забезпечить доступ українців до житла, але й стимулюватиме економічне зростання.

Лідер партії "Батьківщина" впевнена в тому, що зміни в системі іпотечного кредитування, запроваджені новою владою, насамперед забезпечать молодим сім’ям можливість придбати власне житло. Окрім того, щоб молоді українські родини були впевненими в своєму майбутньому, держава надаватиме їм суттєву допомогу при народженні дитини.

Юлія Тимошенко звернула увагу на те, що наразі смертність в Україні вдвічі перевищує народжуваність. Саме тому, запевнила вона, після виборів буде відновлена допомоги батькам в обсязі 50 тис. грн при народженні першої дитини, 100 тис. грн –другої, а після народження третьої і більше – 150 тис. грн.


Нагадаємо, що "пропонуючи таку глобальну стратегію, Юлія Тимошенко в чергове доводить, що вона не тільки заявляє плани на майбутнє, але і пропонує чітку інструкцію, як ці плани будуть реалізовані. Інфраструктура – це лише один із невеличких розділів Нового курсу України, який дозволить відновити віру в Україну та підвищити реальні доходи населення", - зазначає політичний консультант Сергій Биков.

Сторінки:
Нагору