БЕР
Четвер
28
19:13

​Борислав Розенблат: Важливо, аби новий Президент Америки побачив, що Україна – це форпост демократичного світу.

Про це, у коментарі журналістам у парламенті, зазначив народний депутат фракції Партії ” Блок Петра Порошенка” Борислав Розенблат.

“На мій погляд, Обама не все зробив, що міг зробити для України. І як ми бачимо, він вже перекладає всю відповідальність на свого наступника Трампа в питанні з Україною. Будемо сподіватися, що цей очильник Білого дому зробить більше для нас. Але ми маємо розуміти, що Трамп – це бізнесмен , тому основним в його поведінці буде прагматизм. Нам важливо, аби він побачив, що Україна – це форпост демократичного світу. Думаю, від цього певною мірою залежатиме чи отримаємо ми від США потужну підтримку по наших болючих питаннях “, – вважає парламентар.


“Але нам не варто забувати, що Росія, США і Китай – це геополітичні центри впливу у світі і вся політика буде будуватися навколо цих трьох країн. Взаємодія цього трикутника і буде промальовувати основні вектори руху і інших країн. Нам треба вписатися в цю історію зі своїми інтересами і підвести до того, що без вирішення українського питання складно буде правильно співіснувати і будувати адекватну лінію поведінки США і Росії “, – відзначив Борислав Розенблат.

Сторінки:
Нагору