КВІ
Субота
20
10:08

​Віктор Развадовський здобув показову перемогу над газетою «20 хвилин»

Житомирський районний суд заборонив розповсюджувати спецвипуск №5 газети «20 хвилин» від 8 жовтня 2020 року, де опубліковано неправдиві відомості про Віктора Развадовського. Таке рішення суд прийняв 22 жовтня, розглянувши позовну заяву Віктора Развадовського до приватного підприємства «Медіа ресурс», яке є видавцем спецвипуску і яке безкоштовно розповсюджувало газети у житлових будинках смт Романів.

Суд визнав, що опубліковані у спецвипуску матеріали «Одіозний даішник-мільйонер», «Мільйонна афера за «підтримки» екснардепа Віктора Развадовського», «Портрет Развадовського», «Чи виявлені порушення в декларації Віктора Развадовського» містять неправдиві відомості про Віктора Развадовського, як суб’єкта виборчого процесу.


У результаті розгляду справи суд визнав дії видавця газети, а саме приватного підприємства «Медіа ресурс», яке поширило у спецвипуску низку статей проти кандидата Віктора Развадовського, неправомірними та вирішив заборонити розповсюджувати спецвипуск №5 газети «20 хвилин» від 8 жовтня 202 року і вилучити електронну версію спецвипуску з веб-сайту https://zt.20minut.ua/ (20 хвилин).


У той же час заява Віктора Развадовського про правопорушення за ст.ст. 157 та 161 КК України та ст. 212-9 КУПАП, яка адресована ГУНП в Житомирській області та у Житомирську обласну прокуратуру, прийнята до розгляду.


Корольовский районний суд м. Житомира визнав незаконною бездіяльність посадових осіб Головного управління Національної поліції України в Житомирській області, які не внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення службовими особами приватного підприємства «Медіа Ресурс» кримінальних правопорушень відносно Віктора Развадовського.


Цим же рішенням суду ЗОБОВ’ЯЗАВ службових осіб Головного управління Національної поліції України в Житомирській області внести відомості про кримінальне правопорушення до ЄРДР про вчинення відносно Віктора Развадовського кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 159, 161 Кримінального кодексу України, а також провести повний та всебічний розгляд заяви Віктора Развадовського у відповідності з Кримінальним процесуальним кодексом України.


Тобто суд зобов’язав відкрити поліцію кримінальне провадження за наклепницькі дії відносно лідера політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ», генерала-полковника поліції України І рангу Віктора Развадовського.


Шановні виборці! Ми віримо у вашу поміркованість та мудрість. Ви вмієте відрізняти істину від неправди та бруду. Кожен ваш голос дуже важливий. А тому щиро сподіваємося на вашу підтримку.


Тож не вірте брехливим виданням та брехливим олігархам, які розповсюджують бруд на знану добрими справами людину, на Віктора Развадовського, які настільки його бояться, що не зважаючи на виграні суди та відповідні судові рішення продовжують займатись своїми нечесними та брудними справами.


Нагадаємо, що 9 жовтня Житомирський районний суд Житомирської області виніс судове рішення на користь Віктора Развадовського, у позові до газети «20 хвилин: газета твого району Романів» (видавник приватне підприємство «Медіа ресурс») про захист честі, гідності та ділової репутації та відшкодування моральної шкоди.


«Я дійсно задоволений тим, що перемогла справедливість. Якщо дехто вирішив, що може йому все дозволено, то ось що я вам скажу: не буде цього! Мені вистачить сили, розуму, знань та досвіду, аби захистити себе! Ця судова справа як приклад тим, хто сумнівається у силі закону. І знайте, Віктор Развадовський ще й іншим, кого образили різні лицеміри, підкаже, як захистити свою честь і гідність. А це робити потрібно обов'язково, аби не соромно було дивитися в очі людям, рідним і собі», - зазначив Віктор Развадовський.


Тож, підтримайте чесних людей, які йдуть разом із Віктором Развадовським до Житомирської обласної ради.


№7 у виборчому бюлетені до Житомирської обласної ради політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» та її перший номер у списку - Віктор Развадовський.


Пресслужба

Житомирської обласної організації

політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ»




Вчора

Сторінки:
Нагору