БЕР
Четвер
28
23:16

​Віталій Бунечко: На Житомирщині відновлюємо дороги, які не ремонтувалися понад 30 років

У рамках ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» в Житомирській області триває активна розбудова доріг, що сприяє розвитку транспортної логістики та в цілому економіки регіону.

«Дороги – це візитівка кожного населеного пункту та усієї громади. Але приводити їх до ладу після десятків років забуття справа не проста та досить дороговартісна. На цьому шляху неоціненну допомогу громади отримують в рамках програми Президента», – підкреслив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.


Одна із таких відремонтованих ділянок – дорога Мирославка-Малосілка, що пролягає у Швайківській громаді Бердичівського району.


Цей автошлях капітально не ремонтувався понад 30 років. Місцеві жителі кажуть, що порівняти те, що було до ремонту з тим, що вони бачать зараз, просто неможливо. Через жахливий стан старого дорожнього покриття перевізники відмовлялися від маршрутів у цьому напрямку.



Нині дорога має гарний й сучасний вигляд: упорядковані газони, нічні світильники та покращені зупинки. Це неабияк покращить зручність сполучення для людей, комфортність проживання в селі та його статус в цілому.


«Впевнений, що всі бачать, наскільки покращився стан дорожнього покриття у нашій області за останні два роки. А це однозначно, вже зараз позитивно впливає на нашу привабливість для майбутніх інвесторів та туристів. Такі зміни вдалися завдяки президентській програмі «Велике будівництво»», –зазначив Віталій Бунечко.


Нагадаємо, що в рамках програми Президента також триває зведення дворівневої транспортної розв’язки поблизу Бердичева.



Сторінки:
Нагору