БЕР
Четвер
28
18:12

​«За МАЙБУТНЄ» розцінює нечесні дії учасників виборів як прояв слабкості

Опоненти нашої політичної сили «За МАЙБУТНЄ» розпочали свою брудну кампанію проти нас. Бо коли все робиш правильно, то слабкі учасники перегонів активізують свої слабкі сторони.

Бездіяльність різних політичних персонажів досягла свого апогею, і ми почали фіксувати політичну агонію. Коли вичерпані усі аргументи і нема що запропонувати виборцю, починають проявляти слабкість і демонструють нечесні і відверто гидкі методи як "чорний піар".


‌Команда "За МАЙБУТНЄ" ставиться до таких технік спокійно. Кожен робить те, що вміє. Ми не сприймаємо таких людей як опонентів, бо граємо за чесними правилами. Вибори дуже схожі на спорт, де головна мета - перемога. Але лише за попередньої підготовки та завдяки чесній конкуренції справжній переможець стане на п'єдестал.

Команда "За МАЙБУТНЄ" готова вести діалоги із тими, хто зробив для людей більше, ніж наш обласний лідер Віктор Развадовський. Але таких нема. І, судячи із "недобросовісних умінь" - і не буде.


Зберігаймо спокій, робімо те, що маємо робити і поважаймо себе, оминаючи брехню. Бо брехня - метод слабких. Майбутнє ж - за правдою. Доведеною і впізнаваною.


Щодо усіх наклепів, замовної зовнішньої реклами наклепницького змісту, анти агіток та іншого ми будемо звертатись до правоохоронних органів та діяти відповідного до чинного законодавства.


Пресслужба Житомирської обласної організації Політичної партії «За МАЙБУТНЄ»

Сторінки:
Нагору