БЕР
Четвер
28
20:32

​Заява голови Житомирської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” Анжеліки Лабунської

До мене, як керівника Житомирського обласного партійного осередку ВО “Батьківщина”, надійшла інформація від регіональних осередків нашої партії про те, що представники політичної партії “Народний Фронт” розповсюджують інформацію про політичні домовленості між лідером ВО “Батьківщина” Юлією Тимошенко та представниками партії “Народний фронт” про “співпрацю” під час виборів депутатів Верховної Ради України у вигляді підтримки “Батьківщиною” кандидатів в народні депутати України від політичної партії “Народний Фронт” на Житомирщині. А саме – Сергія Пашинського.

Офіційно заявляю, що інформація про політичні домовленості “про підтримку” між представниками політичної партії “Народний Фронт” і лідером ВО “Батьківщина” Юлією Тимошенко, керівником Житомирського обласного осередку “Батьківщина” Анжелікою Лабунською, депутатом Житомирської обласної ради від ВО “Батьківщина” Ігорем Рибинським є новою бридкою політтехнологією політичних опонетів Юлії Тимошенко та ВО “Батьківщина”, які сподіваються таким ганебним чином заробити собі політичний капітал на популярності Юлії Тимошенко серед виборців Житомирщини та прокласти собі під брендом “Батьківщина” дорогу до Верховної Ради!


Геть руки від Юлії Тимошенко! Брехня не пройде! “Батьківщина” зі злодіями та корупціонерами ніяких перемовин про “співпрацю” не веде!


Голова Житомирської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” Анжеліка Лабунська

Сторінки:
Нагору