КВІ
Середа
17
01:46

​Звернення Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» у Житомирській області щодо порушення прав людини та зазіхань на честь та гідність кандидатів від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ»

Ми, жінки, які об’єдналися для чітких дій, вирішення головних соціальних проблем та у прагненні бути рушійною силою у суспільстві, не дозволимо паплюжити чесні імена наших колег, кандидатів у депутати, майбутніх міських та селищних голів, які сьогодні протистоять свавіллю зі сторони порушників права та моралі.

Ми категорично проти тих ганебних методів ведення виборчої кампанії, які сьогодні асоціюються із Ігорем Ходаком та нечесним виданням «20 хвилин Романів». Правильно написала у своєму зверненні наша колега, жінка зі свідомою позицією з Мирополя Тетяна Гиндич: «…Як мені набридли ці брудні політичні ігри. Поки І.Є. Ходак "розправляється" зі своїми опонентами, розповсюджуючи неправдиву інформацію через газету ,,20 хвилин Романів" …Читаю дописи і дивуюсь цікавим міркуванням, до чого тут В. Й. Развадовський? Просили "швидку" - людина допомогла. А скільки ще всього доброго Віктор Йосипович зробив для Мирополя. Але людська пам'ять коротка.


Люди дуже швидко змінюють шапки і перефарбовуються. Я особисто не перестану дякувати за все те, що Развадовський В.Й. зробив для нашого закладу. Адже держава виділяє гроші лише на опорні заклади, на таку школу як у нас (невелику за кількістю дітей) кошти практично не виділяються. А тут навчаються такі ж самі діти! От і доводиться звертатися часто до спонсорів. Навіть коли сталась пожежа у їдальні, Віктор Йосипович один з перших прийшов на допомогу…. Всі прекрасно знають, що у громаді збираються особисті дані виборців, складаються списки, роздаються гроші агітаторами. До цього часу я думала, що у нас вільна країна у якій будуть чесні вибори. Виходить, я помилялась.... Єдина надія, що люди гроші візьмуть, але совість не продадуть. Миру у ваших оселях, тепла у ваших серцях та чистого розуму вашим головам! Думайте самостійно, шановні!»


Ми гордимося нашою колегою, яка хоче відстояти не лише честь своєї родини, яку зараз звинувачують у діях, які вони не чинили, а й нашого лідера, якому вдячні тисячі людей Житомирщини.


Ми не потерпимо того свавілля, яке спостерігаємо зараз. Жіночий рух «ЗА МАЙБУТНЄ» в області закликає жіноцтво об’єднатися, дослухатися до нашої поради прийти на вибори та віддати свій голос по совісті тій людині, яка вірою і правдою служить людям, не зрадивши їх ніколи. Ми підтримуємо нашого регіонального лідера політичної партії «За майбутнє» Віктор Развадовський.


Віктор Развадовський це наша і надійність, і надія!

Вчора

Сторінки:
Нагору