БЕР
П'ятниця
29
13:21

​Двадцять другий об’єкт правосуддя Житомирщини – під захистом Служби судової охорони

Суд у селищі Хорошів Житомирської області 3 серпня перейшов під захист Служби судової охорони.

«Володарсько-Волинський районний суд став двадцять другим об’єктом судової влади Житомирської області, який перейшов під охорону Служби судової охорони. Усього в нашому регіоні 30 судів та судових установ. На співробітників Служби покладаються завдання зі здійснення контрольно-пропускного режиму, дотримання карантинних заходів, реагування на позаштатні ситуації, захисту учасників правосуддя та багато інших. Переконані, що з появою наших співробітників вам стане безпечніше працювати», - звернувся до колективу суду начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук.

Гостей з територіального управління вітали голова Володарсько-Волинського райсуду Артем Збаражський, керівник апарату Людмила Яковенко та працівники суду.


«Ми раді вітати вас у стінах нашого суду і втішені, що з дев’яти об’єктів судової влади, де ще не працює Служба судової охорони, наступним ви обрали саме наш суд. Відтепер працівники суду не виконуватимуть невластиві їм функції з контролю та пропуску відвідувачів, ця функція покладається на ваших співробітників. Працюватимемо як одна команда», - запевнив голова суду Артем Збаражський та побажав захисникам Феміди успіхів у службі та міцного здоров’я.

У перший же день співробітники Служби не допустили пронесення відвідувачем Володарсько-Волинського суду забороненого предмета – ножа, який той був змушений залишити в комірці схову.


Сторінки:
Нагору