КВІ
Четвер
25
17:38

​Геннадій Зубко, Ігор Гундич та волонтери висадили алею магнолій і троянд біля Центру вертебрології

На території нещодавно відремонтованого Центру вертебрології з’явилася алея магнолій та троянд, які разом з волонтерами та працівниками центру висадили Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко та голова Житомирської ОДА Ігор Гундич. Саме в такий спосіб посадовці вирішили долучитися до загальнообласної толоки, яка сьогодні, 13 квітня проходить по всіх районах Житомирщини.

«Благоустрій навколо такого закладу є дуже важливим. Тут не було такого благоустрою після того, як відновили центр, якщо подивитися за корпусом, там є гарний краєвид. Я думаю, що коли розцвітуть магнолії, вони радуватимуть людей, надихатимуть і повертатимуть їх до життя. Варто додати, що подія сьогоднішня показує співпрацю центрального рівня та місцевої влади, центр відновлювався, як за державні кошти, так і за місцеві кошти з обласного бюджету, також і експлуатуватися буде в майбутньому за підтримки держави, те, що стосується програм лікувальних, реабілітації хворих, так і обласних коштів, які виділяються», – зазначив Віце-прем’єр-міністр.


«Сьогодні по всій території області, в кожному районі проходить толока. Чому саме Центр вертебрології? Я вважаю, що це той символ змін, який з’явився на території області за останні два роки. Це один з небагатьох державних закладів, який надає допомогу бійцям АТО, і нам, і волонтерам хотілося б, щоб вони тут почували себе в комфортних умовах. Я думаю дуже важливо, щоб благоустрій території їм подобався і надихав. Тому й виникла така ідея посадити кущі троянд та магнолій», - наголосив Ігор Гундич.


«Волонтери – це стихійне явище, поклик серця, де потрібні, там і з’являються, як позвали, всі знають, що треба йти, треба рятувати природу, треба рятувати людей, треба допомагати владі, тому що всі вміють кричати на владу, а давайте допоможемо, і потім скажемо, чи справилися ви. Бо як кажуть народ вартий своєї влади, а волонтери варті своєї роботи, коли потрібні - з’явилися і зробили», – додала волонтер Олена Кашперко.





Сторінки:
Нагору