БЕР
Вівторок
19
13:38

​Майже в центрі Житомира сталася масштабна пожежа. ФОТО

1 серпня о 18:53 по лінії «101» надійшло повідомлення від охоронця про загоряння в недіючій двоповерховій будівлі на території колишнього хлібзаводу по вул. Лесі Українки у Житомирі. За вказаною адресою направлено 2 відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, включно із 30-метровою автодрабиною.

Вже на місці з’ясувалося, що вогнем охоплена частина покрівлі цегляної будівлі, а також приміщення на другому поверсі. Оскільки існувала загроза поширення пожежі на великі площі, у тому числі на споруди розташовані впритул, керівник гасіння залучив на допомогу додаткові сили та засоби підрозділів міста.

О 19:35 бійці ДСНС зупинили розповсюдження полум’я. Після розбирання та проливання зруйнованих дерев’яних конструкцій даху о 21:03 пожежа була ліквідована. Рятувальникам вдалося запобігти поширенню горіння по всій площі споруди та на суміжні будівлі. Вогнем знищено 120 кв.м покрівлі, 60 кв.м перекриття, пошкоджено стіни, 50 кв.м. підлоги та віконні рами.


На місці події працювало 5 одиниць спецтехніки та 20 чоловік особового складу. Причина та усі обставини виникнення пожежі встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору