БЕР
Вівторок
19
06:55

​Подарунки та вітання з Житомирщини привіз голова обласної ради захисникам на Сході України

У велике християнське свято, Хрещення Господнє, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко завітав до військових бригад Житомирщини, які наразі виконують завдання за призначенням у Донецькій та Луганській областях. Разом із депутатами обласної ради Олександром Ющенком та Віктором Мельником вони привезли бійцям подарунки та смаколики до Новорічно-різдвяних свят.

Зокрема, голова обласної ради відвідав на Сході 30-у окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького та вручив захисникам України один з сертифікатів на польовий дисплейний модуль. Це сучасне обладнання, яке дозволяє спостерігати за ворогом, не ризикуючи власним життям. Як наголосив Володимир Федоренко, це вкрай важлива річ, адже мова йде про найцінніше – життя наших захисників.



Крім того, під час візиту була вручена найвища нагорода області «Честь і слава Житомирщини», Грамоти й Подяки обласної ради та Олевської територіальної громади.



«Дуже важливо, щоб бійці відчували підтримку, адже саме вони, мужньо оберігаючи Україну, дають усім нам можливість жити мирним спокійним життям. Бачити з яким теплом в очах вони відкривають зроблені дітьми Житомирщини листівки, як душевно зустрічають гостей, особисто почути про їх проблеми та переживання... Поїздка до наших воїнів не просто мій обов'язок, це поклик серця та бажання вкотре продемонструвати, що Житомирщина пишається своїми Героями і завжди буде підтримувати їх та їхні родини! Особливо приємно було зустріти в 30-ці справжній сімейний тандем з моєї рідної Олевщини, коли батько й син служать разом в одній бригаді, оберігають наше мирне небо. У такі моменти особливо відчуваєш наскільки незламний та сильний дух українського народу, що передається з покоління в покоління», - зазначив голова обласної ради.



В рамках візиту Володимир Федоренко також зустрівся з командувачем ООС, генерал-лейтенантом Збройних сил України Олександром Павлюком, який, до речі, родом з Новоград-Волинського.




Вчора

Сторінки:
Нагору