БЕР
П'ятниця
29
10:55

​У Житомирі відбувся Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018»

1 червня 2018 року у Гідропарку (м.Житомир) відбувся Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018», започаткований Національним олімпійським комітетом України та Міністерствами освіти і науки, молоді та спорту України, у якому змагалися 450 учасників.

Наймолодшому учаснику забігу - всього 1 рік та 4 місяці. Мета заходу - популяризація фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров'я, залучення студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда охорони навколишнього середовища засобами фізичної культури і спорту.


У загальнокомандному заліку першу сходинку вибороли представники Житомирського державного технологічного університету, друга позиція за Житомирською Національною акроекологічною академією України, третіми фінішували студенти Житомирського державного університету ім.І.Франка. Відкрив змагання - очільник відділення НОК України в Житомирській області Олександр Оніщук.


Переможці та призери були нагородженні дипломами та медалями від Національного олімпійського комітету України та Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.


Вчора

Сторінки:
Нагору