БЕР
Четвер
28
13:47

​За місяць Служба судової охорони не допустила до судів Житомирської області 229 заборонених предметів

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області підбили підсумки службової діяльності управління за липень 2021 року.

У нараді 6 серпня взяли участь начальник управління полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук, його заступник із забезпечення полковник Служби Анатолій Новіцький, тимчасовий виконувач обов’язків заступника начальника управління зі служби підполковник Служби Анатолій Монзолевський, начальники відділів та служб, командування підрозділу охорони, співробітники та працівники управління.

Зокрема, зазначалося, що станом на 6 серпня під охороною Служби судової охорони перебувають 22 з 30 судів, органів та установ системи правосуддя регіону. Судами області проведено більше 11 тисяч судових засідань, під час яких співробітниками Служби забезпечувався належний контрольно-пропускний режим з вимірюванням температури та дотриманням відвідувачами масочного режиму. Завдяки цим мірам в одного з відвідувачів Бердичівського міськрайонного суду в липні був виявлений випадок підвищеної температури тіла. Задля запобігання поширенню захворювання на вірусну інфекцію Covid-19 особу не допустили до установи та порекомендували звернутися до лікаря.

За місяць співробітники Служби судової охорони припинили можливість пронесення до будівель судів 229 заборонених предметів, а саме:

- 170 колюче-ріжучих предметів (складні ножі, викрутки, ножиці),

- 53 балончиків зі сльозогінним газом,

- трьох пристроїв для відстрілу гумових куль,

- двох електрошокерів,

- одного травматичного пістолета.

Нагадуємо, що до приміщень органів та установ системи правосуддя забороняється пропуск осіб із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними, отруйними речовинами та колюче-ріжучими предметами.

Вчора

Сторінки:
Нагору