БЕР
Вівторок
19
11:35

​Житомирського високопосадовця ДФС затримано під час одержання 12 тис дол

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, затримали старшого державного інспектора одного із відділів ГУ Державної фіскальної служби в Житомирській області за підбурювання у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 4 ст. 27 та ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, посадовець підбурював громадянина надати неправомірну вигоду у розмірі 12 000 доларів США працівникам правоохоронного органу за закриття кримінального провадження.

27 травня 2020 року слідчі ДБР затримали посадовця в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання неправомірної вигоди.


Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Оперативний супровід - Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області ДСР Нацполіції.


У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.


Вчора

Сторінки:
Нагору