БЕР
П'ятниця
29
15:08

​Віктор Развадовський: Я у жодному разі не зніму свою кандидатуру з виборчих перегонів!

У зв’язку з тим, що політичні опоненти кандидата у народні депутати України Віктора Развадовського продовжують використовувати проти нього брудні технології та чорний піар, він публічно закликав земляків не вірити у цинічну й підступну брехню недоброзичливців, якою б вишуканою вона не була.

- Бруд ніколи не переможе, а правда завжди проб'є собі дорогу! - переконаний учасник бойових дій, ліквідатор наслідків Чорнобильської катастрофи, народний депутат України Віктор Развадовський, який за два останні скликання Верховної Ради - за сім попередніх років - не пропустив жодного сесійного робочого дня.


Віктор Развадовський подякував усім виборцям 67 Чуднівського одномандатного виборчого округу, котрі висловлюють йому свою довіру, засвідчив їм власну віру у чергову їхню спільну переконливу перемогу 21 липня 2019 року та запевнив земляків у тому, що і надалі, захищаючи їхні інтереси, працюватиме над вирішенням проблемних питань як України у цілому, так і кожного виборця, зокрема.


- На щастя, виборці давно спроможні відрізнити конкретні справи від словесної тріскотні, правду від цинічного і підступного наклепу, керуватися здоровим глуздом, а не штучно надв'язуваними їм почуттями страху, заздрості та продажності. З такими людьми чимало добрих задумів уже вдалося реалізувати. Багато у нас ще у процесі втілення у життя та планах. Я просто не маю морального права зійти з дистанції, бо це однозначно виглядатиме як зрада моїх славних земляків. У зв'язку з цим відповідально заявляю, що я у жодному разі не зніму свою кандидатуру з виборчих перегонів! - наголосив кандидат у народні депутати України від 67 Чуднівського одномандатного виборчого округу (Житомирського, Любарського, Романівського, Чуднівського районів та частини міста Житомира) Віктор Развадовський.


Прес-служба кандидата

у народні депутати України

Віктора Развадовського

Сторінки:
Нагору