БЕР
Вівторок
19
05:09

​Сергій Орлюк: Розвиток підприємництва має бути пріоритетом для будь-якої влади

Саме підприємці є основними наповнювачами місцевих бюджетів. Та зараз мікробізнес стикнувся з серйозною проблемою: влада вводить РРО. Цим фактично взяла курс на ліквідацію спрощеної системи оподаткування та знищення дрібного і середнього бізнесу.

Для того, щоб обговорити проблему бердичівських підприємців та спільно знайти шляхи для їх вирішення, сьогодні до Бердичева на моє запрошення приїхали мер міста Житомира Сергій Сухомлин та міський голова Дніпра Борис Філатов. Вони у складі потужної команди професіоналів політичної партії «Пропозиція», в якій працюю і я, активно відстоюють інтереси підприємців та місцевого самоврядування.


Під час зустрічі з людьми, яка відбулася на Центральному ринку міста Бердичева, ми разом з Сергієм Сухомлином та Борисом Філатовим заявили про підтримку всеукраїнського руху SAVE ФОП та запевнили підприємців, що будемо спільно з ними захищати право кожного на працю. Якщо влада не почує людей, знаю, що наступною фазою боротьби стане всеукраїнський протест підприємців під Офісом Президента України, запланований на 16 вересня. Виїхати на акцію готуються бердичівляни. Це потужна команда. І вже зрозуміло, що місто не буде стояти осторонь. Захист підприємців – надійних інвесторів та роботодавців, для мене є принциповою позицією.

Знищення дрібного і середнього бізнесу несе в собі загрозу недофінансування та знищення місцевого самоврядування. Адже більшість потужних корпорацій зареєстровані у інших великих містах, куди й сплачують свої податки. Завдання міської влади боротися за кожне робоче місце, а особливо за людей, які нічого не просять у влади, окрім не заважати їм працювати. Право підприємців на працю треба відстояти .

Вчора

Сторінки:
Нагору