БЕР
Вівторок
19
08:07

Наталія Остапченко: ​Тарифи на газ врегульовано на державному рівні та підвищуватися не будуть

Сьогодні, 13 жовтня, перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко провела брифінг щодо тарифів на газ та початку опалювального сезону в Житомирській області.

«За ініціативи Президента України Володимира Зеленського було підписано Меморандум, який фактично залишив тариф для потреб населення на позначці 7,42 грн. За такою ціною «Нафтогаз» продає паливо роздрібним постачальникам та теплогенерувальним компаніям для задоволення потреб населення», — сказала Наталія Остапченко.


Перша заступниця голови ОДА також проінформувала про те, що Верховна Рада України збільшила видатки на субсидії цього року, щоб стабільно пройти опалювальний сезон. Водночас підприємствам теплопостачання держава допоможе розібратися з накопиченими боргами за енергоносії̈.


«На засіданні Державної комісії ТЕБ та НС були прийняті рішення, які дозволяють врегулювати закупівлю газу для об’єктів соціальної сфери, а це садочки, школи, геріатричні центри, лікарні тощо», — доповнила Наталія Остапченко.

Вчора

Сторінки:
Нагору