КВІ
Субота
20
02:40

Наталія Остапченко: В умовах війни діти мають почуватися максимально захищеними

Сьогодні, 17 серпня, перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, за дорученням Віталія Бунечка, перевірила готовність закладів освіти області до початку навчального року в умовах війни. До перевірки також долучилися заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова та представники ГУНП в Житомирській області.

«У Житомирській громаді проводиться робота задля створення безпечних та комфортних умов перебування дітей в укриттях. Захисні об’єкти у перевірених закладах мають всі належні умови», — зазначила Наталія Остапченко.



Зокрема укриття мають два виходи, місця для сидіння, запаси питної води, запаси технічної води, харчів, вогнегасників, аптечок із засобами для надання першої невідкладної допомоги тощо.


«На даний час місцевими комісіями разом із ДСНС та поліцією вже перевірено всі школи та садочки. Складено відповідні акти про готовність закладів до нового навчального року», — додала перша заступниця.


Нагадаємо, що Віталій Бунечко перевірив у Бердичеві готовність навчальних закладів до нового навчального року.




Довідково. Наразі у Житомирській громаді функціонує понад 75 шкіл та садочків, в більшості яких є власні облаштовані укриття або укладено угоди про співпрацю з підприємствами, що знаходяться на відстані до 250 метрів від закладів освіти.


Загалом із місцевого бюджету витрачено понад 5 мільйонів гривень на облаштування укриттів.

Вчора

Сторінки:
Нагору