БЕР
Вівторок
19
08:03

​У Житомирі відбудеться прем’єра фільму Олександра Ткачука «Хто ми? Психоаналіз українців»

Чому ми так живемо та чому нашій нації важливо усвідомити, хто ми є? Житомирян запрошують на колективний сеанс психотерапії у формі кіно. 21 січня до Дня Соборності України у Житомирі покажуть фільм Олександра Ткачука «Хто ми? Психоаналіз українців».

Завоювання, війни, голодомор, репресії, заборони культури та мови… — це психотравми, які отримала українська нація впродовж історії. Це не могло не вплинути на масову свідомість українців, на орієнтири та спосіб життя, на світогляд та цінності.


Фільм допомагає переосмислити та «закрити» ці травми, провести сеанс психоаналізу та дослідження української ідентичності. Людина/пацієнт - це українці, психотерапевти – фахівці з історії, психології, соціології, етнопсихології та інших суміжних галузей.


Фільм презентують у Місцевому навколокультурному просторі (пров.Скорульського,5; 4 поверх). Час сеансів - 14:30; 16:30 та 18:30.


Кінострічку покажуть за участю режисера Олександра Ткачука, який, до слова, є співзасновником Всесвітнього дня вишиванки та творцем фільму «Спадок нації».


До уваги медіа! За пів години до початку першого сеансу, о 14:00, відбудеться преспідхід.

Вчора

Сторінки:
Нагору