БЕР
П'ятниця
29
14:32

​Боксер з Житомирщини виборов бронзу в міжнародному турнірі з боксу

Бердичівський боксер Олег Чулячеєв став бронзовим призером XV Міжнародного турніру з боксу серед чоловіків (класу "А"), який присвячений Миколі Мангеру. Змагання з 1 по 7 квітня проходили в Херсоні. Про це Суспільному розповів сам Олег Чулячеєв.

У поєдинку за вихід у фінал боксер поступився спортсмену з Вірменії Ігорю Марутяну за набраними очками і здобув бронзу у ваговій категорії 57 кілограмів.


"Старався як міг, але виконав усе не на 100%, – говорить Олег. – Підготовка йшла не за планом, трохи прихворів. Перший раунд витримав, а в другому і третьому не вистачило витривалості. Мрію звичайно про олімпіаду, а для цього треба бути першим номером, чемпіоном України. У нас восени Чемпіонат України, і я мрію здобути та перше місце".


Тренер спортсмена Олег Сікорський каже, що попереду в сезоні у спортсмена велика кількість поєдинків і основна мета – здобути ліцензію на Олімпійські Ігри 2024 року.


"Ми виконали на 70% ті завдання, які ставили для себе. За півтора місяці – взяли участь у 2 міжнародних турнірах. За плечима спортсмена 15 років занять боксом, він хлопець з характером, ставить мету і йде до неї. Він також працездатний. Попереду в нас Кубок України, де ми сподіваємось на перемогу, а також Чемпіонат України, де надіємося на перше місце", – сказав Олег Сікорський.


У турнірі взяли участь боксери з десяти країн світу: Казахстан, Азербайджан, Марокко, Болгарія, Вірменія, Молдова, Намібія, Хорватія, Польща та Україна. Змагалися спортсмени у восьми вагових категоріях.

Сторінки:
Нагору